Мисия

mission

МИСИЯ НА ЦЕНТЪР ЗА ЗРЕНИЕ ПРОФЕСОР ГРУПЧЕВА

 

Офталмологията е една прекрасна специалност, а зрението най-уникалното човешко сетиво. Затворете очи за 10 минути и веднага ще разберете какво губят хората с нарушено и липсващо зрение. Най-доброто в специалността офталмология е, че тя не  се занимава само с болести на очите а поддържа качеството на зрението през целия  човешки живот. Има много възможности за корекция на зрението, но те са три основни групи: очила, контактни лещи и Затова създадохме Център за зрение – Проф. Групчева, да Ви консултираме и да предложим най-доброто за Вашето перфектно зрение, желана визия и високо качество на живот. Това е и целта на тази интернет страница да ви даде информация, идеи и вдъхновение да решите проблема който имате.

Освен с корекция на зрителни проблеми, центърът се занимава и с лечение на очни заболявания и профилактика на тежки заболявания като глаукома и усложнения от диабет.

Консултират се болни и се извършва подготовка за операция като катаракта (вътрешно перде), кератопластика (роговична трансплантация), трансплантация на амниотична мембрана, заболявания на клепачите и други специфични очни операции.

Особено място отделяме и на хранителните добавки и начина на хранене при хора с очни проблеми, което в последните години е водеща профилактична тенденция. Не на последно място центъра предлага консултации за естетични процедури – козметична блефаропластика, околоочни филъри, ботокс и пластични корекции.

Ние вярваме, че можем да Ви помогнем!